Presentació

Adaptació per titelles de la Rondalla Mallorquina “La Flor Romanial”. Recollida a l’Aplec de Rondalles Mallorquines recopilades per Antoni M. Alcover i editada per l’ Editorial Moll.
La nostra proposta consisteix en una adaptació lliure de l’esmentada rondalla i factible de ser representada preferentment a l’interior, sense excloure la possibilitat de realitzar-se a l’aire lliure, sempre i quan l’espai sigui l’adequat.

Resum del argument

Un rei ferit d’una cama no troba solució al seu problema. Els metges li aconsellen una frega amb la flor romanial. Trobar la flor és l’objectiu dels tres fills del rei. El que la trobi serà l’hereu del reialme.

En Bernadet, el fill petit, amb l’ajut d’una àguila aconsegueix trobar-la, però el germà gran, per enveja i per aconseguir ser el nou rei, mata al seu germà.
En l’arenal on hi ha enterrat el petit dels germans i creixen unes magnífiques canyes. Un pastor es construeix una flauta amb una d’elles i en fer-la sonar es descobreix tot l’entrellat. En Bernadet és rescatat sa i estalvi i coronat com a nou rei del país.

Fitxa artística

barret1

Escenografia: Titelles Naip
Titellaire/ Narrador:  Manel Ricart
Selecció Musical: Marçal Ricart
Cançó : “Xef”
Direcció: Doma

Fitxa tècnica

Espai: 4m x 4m x 3m (Si és possible càmera negra)
Preferentment proposta per espais interiors.
Corrent: 220 V – 100 W (equip de so)
Il·luminació: 6 focus PC de 1000W
Públic: Familiar (A partir de 4 anys)
Tècnica: Teatre d’objectes (sobretaula).

Decarregar PDF

Anuncis